Vissa män väljer att använda dem som en del av ett förspel.

Ett annat sätt är att skära av ligamenten i penisen för att sedan föra dem samman längre ner i skaftet. Genom att marknadsföra dig via vår sida når du ut till ett stort antal läsare. Bli medlem hos Företagstidning.se för att publicera artiklar om din verksamhet.

Dessa verktyg är välutvecklade och kliniskt bevisade att förstora penis, det danska märket Jes Extender har exempelvis gjort många män nöjda. De flesta män som har provat tycker dock att det är värt väntan när de ser slutresultatet. Dessa metoder är ofta inte smärtsamma och tar inte upp så mycket av din tid.

Gemensamt för de metoder som beskrivs ovan är att det inte finns någon respektabel vetenskaplig forskning som antyder att de har någon effekt. Även om de är säkrare än många andra metoder kan de leda till uppkomst av inre ärrvävnad, smärta och deformiteter. Dessutom samlar vi dagligen in nyheter, artiklar och forskningsresultat, alla sakliga och detaljerade, för att hålla vår hemsida uppdaterad och våra kunder informerade.

Med över 30 professionellt utförda instruktionsvideos och bilder förklarar vi klart och tydligt hur träningen ska utföras korrekt, det rör sig inte om några svåra övningar. Träningsövningarna som ingår i vår serie är de för tillfället effektivaste och mest avancerade, men också lättast att utföra, för att uppnå en permanent storleksökning av penis och även förbättra många andra av dess egenskaper. Vi är beredda att påstå att vår garanti är den bästa som går att hitta på marknaden, eftersom den inte bara täcker en återbetalning av pengarna utan också garanterar integritet och total diskretion vid försändelsen.

Det är viktigt att man som patient är medveten om att det slutliga resultatet efter en plastikkirurgisk åtgärd så som en penisoperation påverkas av läkningsprocessen.